Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Samodzielny domek dla max 4 osób

Adres obiektu Chełmska 14, 72-600 Świnoujście
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
 

Grażyna i Jacek
Dodano: 2016-08-22
Pobyt od: 2016-08-04 do 2016-08-11 IP: xx.49.49.29
 
 
    

Świetny domek,zgodny z opisem.Super miejsce do wypoczynku.Przemili właściciele.Gorąco polecam.


 
 

Jarek i Sandra
Dodano: 2016-06-26
Pobyt od: 2016-05-19 do 2016-05-23 IP: xx.68.68.173
 
 
    

GORĄCO POLECAM, domek super wszystko zgodne z opisem, czysto, wygodnie, funkcjonalnie,dodatkowy atut piękny ogród, właściciele bardzo bardzo sympatyczni. Bardzo milo wspominamy pobyt i na pewno jeszcze wrócimy :)Pozdrowienia dla właścicieli :)


 
 

Sylwia i Sebastian
Dodano: 2014-08-17
Pobyt od: 2014-08-01 do 2014-08-15
 
 
    

Wakacje w tym miejscu sprawiły,że nie chciało się wracać do domu. Super domek i super właściciele !!!!! ŚWIETNE MIEJSCE NA ODPOCZYNEK !!! POLECAMY !!!!!!! GORĄCE POZDROWIENIA !! :):)


 
 

Sławek, Kazia i Kuba
Dodano: 2014-02-20
Pobyt od: 2013-07-01 do 2013-07-10
 

Super miejsce, super właściciele,super miasto. Polecam


 
tomeki jola
Dodano: 2010-07-19
 

WSZYSTKO ZGODNE Z OPISEM, DOMEK FUNKCJONALNY, BARDZO CZYSTO I WYGODNIE W SAM RAZ DLA RODZINY Z DZIEĆMI,ładny ogród PRZEMIŁA WŁAŚCICIELKA,BARDZO ŁADNE MIASTO, TO NAJLEPSZE MIEJSCE NA URLOP POLECAM , MAM NADZIEJĘ, ŻE UDA MI SIĘ TAM WRÓCIĆ POZDRAWIAMY SERDECZNIE PANIĄ IWONĘ


 
ewelina i nina
Dodano: 2010-05-08
 

W zeszlym roku mialam okazje mieszkac w tym domku,bylo cudownie wspanialiii podkreslam wspaniali wlasciciele bardzo milo wspominamy czas spedzony tam:) i napewno jeszcze skorzystamy:) gorace pozdrowienia:*:*


 
Tomek Kania
Dodano: 2009-09-13
 

Misto piękne, czyściutkie, domek również super, wszystko czego potrzeba dla rodziny z dziećmi, bardzo czysto, przyjemnie, piękny ogród, bardzo mili właściciele, polecam bardzo gorąco kazdemu, kto ceni sobie cisze,spokój i miłą atmosferę.


 
Anna Chojnacka-Merza
Dodano: 2009-08-31
 

Domek zgodny z opisem, kontakt z właścicielami jak najbardziej poprawny. Wszystko tak jak powinno być aby móc w spokoju wypocząć z rodzinką, serdecznie pozdrawiamy właścicieli:)


 
Agnieszka Skrzupczak
Dodano: 2009-08-16
 

Super kontakt z właścicielami,przemiła atmosfera.Domek zgodny z opisem.Jak będziemy mięli możliwość na pewno jeszcze tam zawitamy.Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy.


 
2009 - 03 - 08
Dodano: 2009-08-04
 

Świetne miejsce do wypoczynku,wszystko zgodne ze zdjęciami,atmosfera super.Pozdrowienia dla przemiłej właścicielki:)


Opinie 1-10 z 13

 

Świnoujście w przewodniku

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie